Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Maksat ayrıca yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim inikat noktaları kadar dış unsurları da belirtmelidir.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği sinein önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları karşı bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanımı ile alakalı sık sorulan sorular ve cevapları:

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangın Kapısı asıl amacı insanların ziyan kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Mafevkda arz alan özellikler; yangın baplarında vaziyet meydan yöntem özelliklerdendir. Bu özellikler yardımıyla yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının dışarıya sızmaması konusunda önlem allıkınmış olacaktır. Özellikle yangın muhtemellığı yüce olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının nokta alması da zorunu kılınmıştır.

Dolgular ile kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda hafif açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 zümre tek kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması gülmeyen taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile kanuni zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Başkaca Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan panik bar kilit sisteminin de problemsiz çtuzakıştığından emin olunmalıdır.

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda kuruluşdan emniyetli bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve isim hayatını temel taşı meydan, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cenahı gün otomasyon sistemlerine normal aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapıları camlı kabil.

Ivedili çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme iye bir yapı elemanıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en orantılı fiyat politikamıza yaraşır Yangın Merdiveni Kapısı olacak şekilde üretilir.

Sizin yürekin yangın merdiveni projelerini yerinde taammüden projeye şayan yangın merdiveni uygulamasına omuz omuza karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page